Referenssit

Puhelinturva

Puhelinturva pelastaa

Puhelinturva on lisäturva mobiililaitteelle, jonka jälkeen elämän epäonni ei tunnu läheskään niin pahalta. Eliel A on suunnitellut markkinointimateriaalit Puhelinturvan lanseeraukseen. Graafisen ohjeiston, käyntikortit, myymäläsomisteet, esitteet ja informatiiviset osiot grafiikoineen ja teksteineen.


Työn laatu oli erinomaista, ja yhteistyö pelasi hienosti. Eliel hoksasi nopeasti minkälaista tyyliä haettiin ja toimitti valmista pakettia hyvällä tahdilla. Suosittelen!

Juho Särkiö, CEO
Handle IT / Puhelinturva


Piano on ihana!

Jos haluaa viettää laatuaikaa upeissa puitteissa , on tyylikkäin valinta Lahden parhaalla paikalla Vesijärven rannassa sijaitseva Piano Paviljonki! Arkkitehti Gert Wingårdhin suunnittelema rakennus on osa kansainvälistä Spirit of Nature -puuarkkitehtuuripuistoa.

Olemme vastanneet Pianon ilmeen ja sisältöjen suunnittelusta keväästä 2016 alkaen ja toteuttaneet kaikkea, mitä ravintolan mainonnassa tarvitaan.

Nettisivut, somemainontaa, mainosmobiilia, printtiä, valokuvaa, videota sekä taiteilijatasoista kuvitusta by Artist Paula Eight!

Ainutlaatuiselle ravintolalle ainutlaatuista suunnittelua.


Stopteltat on Design!

Kun on teltanvuokraksen markkinajohtaja, pitää myös näyttää siltä. Stoptelttojen brändiuudistus aloitettiin vuonna 2013 ja muutos on ollut huikea. Olemme tässä välissä uudistaneet koko graafisen ulkoasun ja strategian, hioneet vanhan logon kuntoon ja pistäneet sloganit uuteen uskoon. Nettisivut, filmit, esitteet, ajoneuvot, puhuvat nyt kaikki samaa design-johtajan kieltä: pysyen tiukasti fokuksessa ja näyttäen tinkimättömän hyviltä.


We made the Dibidogs

TV-sarja Dibitassut lanseerattiin Euroopassa vuoden 2010 elokuvamessuilla Ranskan Cannesissa. Koska näytteilleasettajia oli messuilla muutama muukin, katsoimme parhaaksi jalkauttaa mainonnan jakamalla yleisölle Dibitassut-paitoja, jotka kertoivat mistä on kyse. Messuständillä kävijät saivat päällensä hienot paidat ja samalla Dibitassut sai messualueelle kymmeniä käveleviä mainoksia.

Siitä se sitten lähti.

Olemme suunnitelleet Dibitassuille visuaalisen ilmeen sekä runsaasti markkinointimateriaalia, jolla sarjaa on myyty ympäri maailmaa. Tänä päivänä Dibitassuilla on yli 50 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa.


Eliel A on toiminut strategisena kumppaninamme Dibitassujen maailmanvalloituksessa. Kansainvälisille elokuvamessuille tehdyt materiaalit ovat olleet samaa tasoa Disneyn kanssa, minkä ansiosta ostajat on saatu kiinnostumaan sarjasta. Avaintekijöiden visuaalinen osaaminen, tekniset taidot ja strateginen ymmärrys ovat auttaneet meitä erinomaisen paljon. Toivon, että yhteistyömme jatkuu vielä pitkään.

Jim Solatie, toimitusjohtaja
Futurecode Oy

Kaikkea kuntoiluun

Gym Productions Finland on erikoistunut kuntosalien suunnitteluun ja laitemyyntiin.

Yhteistyömme alkoi syksyllä 2015. Olemme tällä välin uudistaneet logon, suunnitelleet ilmettä sekä tehneet vinon pinon hienoja kuntosalilaite-esitteitä.


Yksi yhdistää päättäjää, yrittäjää ja ostovoimaista kuluttajaa

Yhteistyömme Kauppalehden myynnin tukena on johtanut kiitettäviin tuloksiin taloudellisesti tiukkoina aikoina.

Olemme suunnitelleet Kauppalehdelle Mediaoppaan ja myyntikirjeitä, joilla kauppojen tekeminen helpottui huomattavasti. Parhaaksi suosittelijoiksemme nousivat talon omat myyjät, sillä he huomasivat materiaaliemme tehon päivittäisessä työssään.


Levynkansitaiteen comeback

Legendaarinen Mamba julkaisi vuonna 2014 albumin "Miehiä ja ihmisiä" 30-vuotisen taipaleensa huipentumaksi. Bändin omaa soundia täydentää jousiorkesteri Markku Johanssonin johtamana.

Saimme kunnian suunnitella albumin kannet. Miehiä ja ihmisiä -kansitaiteessa on mukana seitsemän Eliel A:n oman taiteilijan Paula Eightin taidegrafiikan vedosta: muotokuvat Mambasta, viulisti ja abstrakti teos Sielu.